Evo šta odaje lošeg ljubavnika

Nikad nemojte da kažete ženi :"Ne znam šta bi mogli da radimo večeras, možda ti imaš neku ideju?" Žene ne vole neodlučne muškarce, naročito u krevetu.
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.08.2011. 16:23h

Strah vas je da se nećete dobro pokazati i da partnerka možda neće biti zadovoljna. Upravo zbog tog straha muškarci prave greške zbog kojih žene misle da su loši ljubavnici i prije nego što dobiju šansu da se pokažu na djelu. Evo nekih pokazatelja:

Nervozni pokreti

Kada se muškarac na romantičnom sastanku vrpolji, nervozan je ili odaje utisak nesigurnosti i nezadovoljstva svojim izgledom, žena će prvo pomisliti "Ako ne može da se opusti na sastanku, šta će tek biti u spavaćoj sobi!". Ako nijeste sigurni u sebe potrudite se da povećate samopouzdanje. Na primjer, vježbajte redovno, jer ćete tako biti zadovoljniji svojim izgledom, a oslobodićete se i napetosti.

Žene ne vole neodlučnost

Nikad nemojte da kažete ženi :"Ne znam šta bi mogli da radimo večeras, možda ti imaš neku ideju?" Žene ne vole neodlučne muškarce, naročito u krevetu. Ona očekuje da znate šta želite i da je iznenadite i zadivite idejama.

Ne zaboravite predigru

Dobar ljubavnik zna da je ženama predigra veoma važna. Zato ako želite da ona doživi nezaboravnu noć, ne izostavljajte nježne dodire, milovanje i šaputanje. U suprotnom može vam se desiti da postanete ono čega se najviše plašite: loš ljubavnik.

Nedostatak avanturizma

Ko želi da mu bude dosadno, posebno u krevetu? Ako za vrijeme razgovora ostavljate utisak dosadne osobe koja nije spremna na avanturu i poneki izlet u nepoznato, ona će zaključiti da se i u krevetu plašite novina i držite ustaljenog šablona.

Bonus video: