Zaplijenjeno 13 kilograma skanka u Mokrom

Pretresom vozila, policija je, u specijalno izrađenoj pregradi tzv. \'\'bunkeru\'\', smještenom ispod prtljažnog djela vozila, pronašla 13 pvc pakovanja
97 pregleda 0 komentar(a)
Skank, Foto: Uprava policije
Skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 30.08.2011. 14:06h

Službenici Područne jedinice Nikšić su, u saradnji sa službenicima Ispostave Šavnik, juče u večernjim satima, zaplijenili oko 13 kilograma opojne droge skank, uhapsili, zadržali i podnijeli krivičnu prijavu protiv N.P. (31), rođenog u Nikšiću, sa prebivalištem u Beogradu, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u okviru planskih aktivnosti na sprječavanju krijumčarenja narkotika, juče, oko 18,00 časova, na magistralnom putu Nikšić-Šavnik, u mjestu Mokro, zaustavila i kontrolisala putničko vozilo, marke ''Audi'', beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao N.P.

Pretresom vozila, policija je, u specijalno izrađenoj pregradi tzv. ''bunkeru'', smještenom ispod prtljažnog djela vozila, pronašla 13 pvc pakovanja, koja su ukupno sadržala oko 13 kilograma biljne materije, za koju se sumnja, da je opojna droga skank.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje, da je N.P., namjeravao da pomenutu količinu skanka prokrijumčari iz Crne Gore na područje Republike Srbije

Pronađena materija je oduzeta i biće poslata u Forenzički centar, na dalje analize.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje, da je N.P., namjeravao da pomenutu količinu skanka prokrijumčari iz Crne Gore na područje Republike Srbije.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac, koji je izvršio kvalifikaciju krivičnog djela.

Osumnjičeni N.P. je zadržan u policijskim prostorijama Područne jedinice Nikšić i sjutra će, uz krivičnu prijavu, biti predat istražnom sudiji Višeg suda u Podgorici.

Bonus video: