Soderberg tvrdi da napušta film

"Ja ću prvi znati da li to što radim valja i da li ću ostati bez novca, pa ću morati da snimim još neki film serijala `Igraj svoju igru\'", kaže poznati režiser
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.08.2011. 12:02h

Režiser Stiven Soderberg ponovio je tvrdnju da napušta film jer želi da se posveti slikarstvu.

Priču o povlačenju sa filma dobitnik Oskara za režiju "Puteva droge" povremeno plasira od 2009. godine, a potom je demantuje.

Sada je Njujork Tajmsu ponovio odluku o tome da se potpuno posveti slikarstvu, a sa novinarom tog lista razgovarao je u svom njujorškom ateljeu, okružen svojim radovima.

"Zainteresovan sam da istražujem drugu vrstu umjetničkog istraživanja dok još imam vremena i sposobnosti", rekao je Soderberg.

"Ja ću prvi znati da li to što radim valja i da li ću ostati bez novca, pa ću morati da snimim još neki film serijala `Igraj svoju igru'".

Četrdesetosmogodišnji Soderberg je, uprkos pričama o povlačenju, u martu najavio rad na dva nova projekta, film o ekscentričnom pijanisti Liberačeu sa Metom Dejmonom i Majklom Daglasom i "Man From U.N.C.L.E." u kojem je trebalo da igra Džordž Kluni koji je, međutim, odustao od te role.

Bonus video: