Pritvor Terziću, osumnjičenom da je prevario majku Šarića, potjernica za Ilijinim

Terzića i Ilijin se sumnjiče da su Ivanku Šarić majku odbjeglog Pljavljaka Darka Šarića i pritvorenog Duška Šarića prevarili za oko 300.000 eura
82 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.08.2011. 10:08h

Istražni sudija kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević, nakon saslušanja odredio je pritvor Milivoju Terziću (26) i naredio raspisivanje potjernice za srpski državljanin Aksentijem Ilijinim (35) zbog krivičnog djela prevare.

Terzića i Ilijin se sumnjiče da su Ivanku Šarić majku odbjeglog Pljavljaka Darka Šarića i pritvorenog Duška Šarića prevarili za oko 300.000 eura.

Pavićević je za "Vijesti" kazao da je Terzić samo djelimično priznao krivično djelo.

"Istraga je u toku", rekao je Pavićević ne želeći da iznosi više detalja.

Ivanka Šarić danas nije saslušavana.

Terzić i Ilijin se sumnjiče da su Ivanku Šarić ljetos ubjeđivali da joj mogu pomoći da iz zatvora u Bijelom Polju izvuče mlađeg sina Duška ali su joj za tu uslugu tražili veliku svotu novca.

Navodno, majka Šarića je pregovarala sa osumnjičenima jer joj se činilo da bi to bio dobar način da sina izvuče iz zatvora, tako da je nakon nekog vremena pristala da isplati traženi novac.

Majka Šarića živi u svom stanu u Budvi, a navodno su prevaranti upravo tu pregovarali sa njom oko isplate novca ali i detalja na koji to način on može pomoći Dušku kao i kome sve, navodno, mora da da novac kako bi njen mlađi sin izašao iz pritvora bjelopoljskog Istražnog zatvora.

Ivanka Šarić je isplatila novac, ali od obećanja nije bilo ništa tako da je ona kada je shvatila da je grubo prevarena odlučila da slučaj prijavi policiji.

Bonus video: