Mali trikovi za neodoljiv miris

Kada se radi o specijalnim večernjim prilikama, možete upotrijebiti svjetlucavi i mirišljavi gel ili ulje za tijelo - tako će vaša koža i blistati (i imati nježan, baršunast izgled) i mirisati.
138 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.08.2011. 17:48h

Velikoj većini žena lijep miris je prilično bitan - odatle potiče i ženska ljubav prema parfemu. Međutim, ako ste mislile da ste time što ste, najzad, našle mirisnu notu koja vam najbolje odgovara završile posao - nije baš tako! Uvijek može bolje, uvijek postoje sitni trikovi kako da se taj lijepi miris upotrijebi pa da mirišete još zanosnije (ili kako već volite da mirišete). Evo malih trikova u vezi s lijepim mirisom koje je zgodno znati.

Kao što sigurno znate, parfem je pravljen tako da reaguje na koži, a ne na odjeći. Uprkos tome, većina žena parfem naprska preko odjeće. Nemojte! Pored toga što tako možete napraviti fleke na odjeći, vaš lijepi parfem tako će imati manje efekta. Nanesite ga dok ste još uvek nage.

Miris se može i "graditi" sloj po sloj, recimo, tako što ćete na tijelo i veš nanijeti mirisno ulje ili kremu koja će duže stajati. Nakon toga, poprskajte se lakšom sprej verzijom tog istog mirisa. Tako dobijate lijepu laganu ljetnju varijantu.

Kao što sigurno znate, parfem je pravljen tako da reaguje na koži, a ne na odjeći

Koristite gel, ulje ili pjenu za kosu? Iskoristite to da bi vam kosa ljepše mirisala! Gel, ulje ili pjenu pomiješajte s malo parfema prije nanošenja i svaki put kad zamahnete glavom, miris će se emitovati

Bonus video: