Uhapšeni osumnjičeni za pljačku prodavnice i Moskovljanina u Budvi

Policija u Budvi uhapsila je i Ž.S. (23) iz Vrbasa, zbog sumnje da je u nedjelju na štetu K.M. iz Moskve, počinio krivično djelo krađa
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.08.2011. 16:11h

Policija u Budvi uhapsila je dvije osobe, zbog sumnje da su, na teritoriji te opštine počinila dva imovinska delikta.

Uhapšen je S.V. (48) iz Nikšića, zbog sumnje da je, na štetu firme "Amarilis", vlasništvo M.R. iz Budve, počinio krivično djelo teška krađa na drzak način.

"Sumnja se da je S.V. u nedjelju oko 22 sata, iz pomenute prodavnice u Budvi, iskoristivši nepažnju i zauzetost radnika, otuđio 1.420 eura na način što je iz registar kase uzeo navedeni iznos novca od pazara u papirnim apoenima. Ubrzo nakon počinjenog krivičnog djela, S.V. je identifikovan i lišen slobode. Policija je kod njega pronašla i oduzeli sav iznos otuđenog novca koji su potom vratili vlasniku. Protiv S.B. će, Osnovnom državnom tužiocu u Kotoru, biti podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija u Budvi uhapsila je i Ž.S. (23) iz Vrbasa, zbog sumnje da je u nedjelju na štetu K.M. iz Moskve, počinio krivično djelo krađa.

"Osumnjičeni je, kako se sumnja, krivično djelo počinio na plaži Mogren na način što je, dok se M.K. kupao u moru, iz njegovog ruksaka otuđio novac u iznosu od 620 eura i telefon Iphone 4 vrijednosti od oko 800 eura", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je policija u kratkom roku identifikovala i pronašla Ž.S. i od njega oduzela otuđeni telefon, dok novac nisu našli jer ga je osumnjičeni, sumnja se, u međuvremenu potrošio.

Ž.S. će uz krivičnu prijavu, biti predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Kotoru, zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Bonus video: