Najčešće greške koje žene prave u spavaćoj sobi

Druga greška kojoj su žene sklone je ta što ne pokazuju dovoljno koliko uživaju u seksu. \'Najvažnije je da se prepustite\', savjetuje Sari Loker, autorka knjige Mindblowing Sex in the Real World.
298 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.08.2011. 12:17h

Evo top pet grešaka koje žene najčešće rade, a muškarci im neće skrenuti pažnju na to iz nekih svojih razloga.

Na stranici healthyandbeloved.com navode da žene najčešće griješe u tome što ne iniciraju seks.

U većini slučajeva muškarci su ti koji preuzmu inicijativu, a ne bi trebalo njima svaku put prepustiti tu ulogu. Oni neće prigovarati zbog toga, nastaviće po starom. 'Kada inicirate seks sa partnerom to mu pokazuje koliko vam je seks važan u vašoj vezi', objašnjava Lou Paget, autorka knjige 365 Days of Sensational Sex. Kad žena inicira seks to ih dodatno napaljuje jer to znači da je seksualno privlačan.

Druga greška kojoj su žene sklone je ta što ne pokazuju dovoljno koliko uživaju u seksu. 'Najvažnije je da se prepustite', savjetuje Sari Loker, autorka knjige Mindblowing Sex in the Real World. Kad vas muškarac gleda koliko ste uzbuđeni i dok uzdišete i uživate, to njega još više uzbuđuje. 'Prepustite se užitku i pokažite mu čitavim svojim tijelom da uživate u njemu i u tome što radite', savjetuje ona.

Pogrešno je kada žene krive svoje partnere za nepostizanje orgazma

Pogrešno je kada žene krive svoje partnere za nepostizanje orgazma. 'Važno je da žene zapamte jednom za uvijek da su one same odgovorne za orgazme', objašnjava Bari R. Komisaruk, koautor knjige The Science of Orgasm. 'Jer, svako je odgovoran za svoj užitak i zadovoljstvo', nadodaje. Žene očekuju od partnera da čitaju njihove misli. Počnite da se fokusirate na komunikaciju. Muškarcima treba povratna informacija, recite mu kad radi nešto dobro i recite mu što vam odgovara, što vam se sviđa, gdje i kako želite da vas dira. Ako vam je neprijatno pričati o tome, možete ga 'voditi' bez riječi.

Zašto se seks uvijek mora odvijati u spavaćoj sobi? Ovo je još jedna greška kojoj su žene sklone. Iznenadite ga na nekom drugom mjestu. 'Muškarci vole kombinaciju dvije stvari: dašak avanture i kada je njihova partnerka spontana prilikom erotske strasti', tvrdi Lou Paget.

Bonus video: