Bulatović potvrdio da policija provjerava poslovanje Opštine

Bulatović je od ranije u sukobu sa lokalnim odborom SDP-a, koji ga je konstantno optuživao za brojne finansijske i poslovne malverzacije
105 pregleda 0 komentar(a)
Mileta Bulatović, Foto: Arhiva Vijesti
Mileta Bulatović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 18.08.2011. 12:27h

Predsjednik opstine Kolašin Mileta Bulatović potvrdio je Radiju Vijesti da policija po krivičnoj prijavi, podnijetoj još prije godinu, provjerava poslovanje te opštine.

Bulatović poriče da je račun opštine blokiran zbog kredita građevinske firme "Perošević", optužujući "Vijesti" i partiju, čije ime ne navodi, da protiv njega vode kampanju.

"Sve je tačno, provjera je evo godinu dana po prijavi žene iz katastra. Svačiji rad je podložan ocjeni, moj pogotovo. Ja sam javna ličnost. Postoji dokumentacija, postoje vještaci, inspektori koji vode postupak, nikakvih spektakulrnih tajni nema. Firma "Perošević" nije bila privilegovana. Zna se, to je iz dobro poznate stare kuhinje. Godinu dana pogledajte samo naslove "Vijesti" i odmah će vam jasno biti, a i rad jedne političke stranke je opštepoznat", kazao je Bulatovic, ne želeći da otkrije o kojoj je stranci riječ.

Bulatović je od ranije u sukobu sa lokalnim odborom SDP-a, koji ga je konstantno optuživao za brojne finansijske i poslovne malverzacije.

Bulatović je takođe demantovao informacije da je građevinska kompanija "Perošević" imala privilegije odnosno da je od 2006. izvodila sve važnije infrastrukturne radove u gradu.

"Pola radova firma "Perošević" nije ni dobila od Opštine. Pola radova im je ustupila Direkcija javnih radova, Opština sa tim nema veze”

Mileta Bulatović negira i da je opštinski račun u blokadi zbog 100.000 eura kredita kompanije "Perošević", objašnjavajući da je račun u blokadi već godinu.

Tek juče je, kako navodi, NLB banka blokirala opštinski žiro račun zbog 70.000 eura kredita preduzeća "Perošević".

Bonus video: