U incidentu na Žabljaku sin policajca udario zamjenika vrhovnog tužioca

Tuča se dogodila u marketu "Maksi", kada je navodno Gujić u namjeri da izbjegne dugu kolonu kupaca ispred kase, ušao preko reda
780 pregleda 0 komentar(a)
Petar Kapuci, Foto: Arhiva Vijesti
Petar Kapuci, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 16.08.2011. 08:45h

U incidentu koji se nedavno dogodio u centru Žabljaka deblji kraj je izvukao zamjenik vrhovnog državnog tužioca Petar Kapuci, kada je na njega fizički nasrnuo Aleksandar Gujić, sin bivšeg šefa žabljačke policije a sada inspektora za suzbijanje privrednog kriminaliteta u Područnoj jedinici Pljevlja.

Tuča se dogodila 4. avgusta, oko 10 časova u marketu "Maksi", kada je navodno Gujić u namjeri da izbjegne dugu kolonu kupaca ispred kase, ušao preko reda.

"Na takav postupak verbalno je reagovao Kapuci, a Gujić mu je prišao i zadao mu udarac glavom u lice. Nastalo je guranje koje je ubrzo prekinula policija koja se nalazila u blizini", kazao je "Vijestima" sagovornik blizak istrazi.

Zamjenik vrhovnog državnog tužioca i sin bivšeg načelnika odmah su potom, zbog narušavanja javnog reda i mira, privedeni u zgradu policije i kroz redovnu proceduru protiv njih je podnijeta prekršajna prijava područnom organu za prekršaje.

Prema nezvaničnim saznanjima ovaj sud još nije odlučivao o eventualnoj krivici i visini novčane kazne.

"Vijesti" su preko kabineta vrhovnog državnog tužioca pokušale da stupe u kontakt sa Kapucijem, koji je na odmoru, ali bezuspješno.

Bonus video: