Krsmanović u pritvoru zbog pucnjave u kojoj je povrijeđen Nazir Heldić

Prema saznanjima MUP-a Republike Srpske, Spaić se krije u Crnoj Gori, a braća Kadrić u Kantonu Sarajevo
181 pregleda 0 komentar(a)
Audi pucnjava Sarajevo, Foto: Nezavisne novine
Audi pucnjava Sarajevo, Foto: Nezavisne novine
Ažurirano: 14.08.2011. 13:54h

Milenku Krsmanoviću (54) sa Sokoca određen je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi 10. avgusta ispred tunela "Čeljigovići", na putu Sarajevo - Pale, u kojoj je ranjeno jedno lice.

U pucnjavi u Istočnom Sarajevu izrešetana su vozila "audi A8" (BP AS 551) u kojem su bili Nazir Heldić i Erdnard Trubljanin i "škoda oktavija" u kojoj su se nalazili Nazirov brat Saladin i Goran Ćetković, svi iz Bijelog Polja.

Za učešće u tom obračunu osumnjičeni su i Peđa Spaić iz Pala i braća Admir i Dino Kadrić, ali su oni u bjekstvu i za njima je raspisana potjernica.

Kako prenose "Nezavisne novine", prema saznanjima MUP-a Republike Srpske, Spaić se krije u Crnoj Gori, a braća Kadrić u Kantonu Sarajevo.

Sumnja se da su oni 10. avgusta u 23.45 u mjestu Lapišnica, u neposrednoj blizini tunela "Čeljigovići", automobilima "golf A6" i "citroen ksara", u namjeri da ih "umišljajno liše života", blokirali put i iz vatrenog oružja otvorili rafalnu paljbu na Saladina Heldića i Gorana Ćetkovića, koji su bili u "škodi oktaviji" (BP АR 559) i na Nazira Heldića o Erdnarda Trubljanina koji su bili u "audiju A8" (BP AS 551).

Nazir Heldić je u pucnjavi zadobio lakše povrede.

Bonus video: