Vulević ispao u prvom kolu

Džudista Nikola Vulević danas je eliminisan već u prvom kolu, pošto je u kategoriji do 100 kg poražen od Kamerunca Abiusa Igora Mbakome.
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.08.2011. 15:20h

Crna Gora je neuspješno startovala na 26. Ljetnjoj Univerzijadi u kineskom Šenženu - džudista Nikola Vulević danas je eliminisan već u prvom kolu, pošto je u kategoriji do 100 kg poražen vazarijem od Kamerunca Abius Igor Mbakome i tako završio nastup na ovom takmičenju.

Danas je obavljen žrijeb za teniski turnir. U muškom singlu, Ljubomir Čelebić će sjutra za rivala u prvom kolu imati Rusa Manegina Antona, dok će u ženskoj konkurenciji Anđela Kankaraš igrati protiv Jabre Sandrin iz Libije.

Istog dana će se Anđela Kankaraš i Ana Veselinović u dublu u prvom kolu sastati sa bjeloruskim parom Mirozava – Piraženka.

U ponedjeljak će Ana Veselinović imati meč prvog kola singla, protiv Čan Ving Jau iz Hong Konga, dok će u utorak na teren par u miks dublu, Ana Veselinović i Ljubomir Čelebić, koji će se u prvom kolu sastati sa slovačkim parom Pažički – Kačilikova.

U nedjelju će biti održan generalni tehnički sastanak u atletici, kada će biti potvrđen raspored takmičenja i disciplina za našu Slađanu Perunović.

Bonus video: