Situacije koje treba da iskoristite za seks

Godišnji odmor svijet je za sebe. Daleko od svakodnevnih obveza i rokova opušteni ste i dobro raspoloženi. Na raspoloženje utiču i sunce, more, pijesak, no razlog vašem veselju može biti i super seks na godišnjem.
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.08.2011. 14:58h

Iako je svako vrijeme dobro za seks, za odličan seks ponekad je bitan tajming, raspoloženje ili naprosto situacija. Tako će seks biti vjerovatno fenomenalan nakon što primite lijepu vijest ili nakon što se pomirite. Evo situacija koje svakako treba da iskoristite za seksi igrice.

Nakon što primite neku lijepu vijest

Dobili ste unapređenje, povišicu i vjerovatno širite dobre vibracije. Zašto ne biste dobro raspoloženje proširili i u spavaću sobu? Osjećate se kao pobjednik, pa ćete se tako vjerovatno ponašati i u seksu.

Nakon prekida

Ako ste se razišli, ne mora značiti da ste odmah prekinuli sve veze s njom. Sigurno ćete se vidjeti još koji put kao, recimo, kada budete vraćali stvari koje su ostale kod vas poput CD-a ili knjige. Ako se nijrste baš ružno rastali, vrlo je vjerovatno da ćete kada se ponovno sretnete osjetiti seksualnu energiju. Iskoristite to i uživajte u neobaveznom seksu sa bivšom koji zna biti eksplozivan.

Nakon što se pomirite

Za pomirbeni seks su svi čuli. On je intenzivniji od običnog seksa jer su u njega uključene dodatne emocije i želja da ponovno budete zajedno i odani jedno drugom. Emocije, bijes i žar, koji su uzburkaju za vrijeme žestoke svađe vjerovatno će ostati svježi i nakon što ponovno padnete u njenu milost. Zatim slijedi seks koji će vjerojatno biti začinjen jakim emocijama koje se nijesu sasvim stišale.

Nakon što ste je zaprosili

Možda je nekima u braku seks postao dosadan, no seks nakon što ste je tek zaprosili zavrtjeće vam glavu. Ona je, naravno, srećna i leprša i tko zna što je sve spremna probati sa svojim dragim.

Nakon duge odvojenosti

Ako ne živite u istom gradu, pa se ne viđate često ili ako ste bili na poslovnom putu, seks nakon povratka može biti jako strastven. Oboje ste vjerovatno razmišljali o seksu i iščekivali susret, a vrijeme je učinilo svoje, pa ste se više nego obično zaželjeli jedno drugoga. Stoga je ponovni susret odlična prilika za žestoku rundu seksa.

Dok ste na odmoru

Godišnji odmor svijet je za sebe. Daleko od svakodnevnih obveza i rokova opušteni ste i dobro raspoloženi. Na raspoloženje utiču i sunce, more, pijesak, no razlog vašem veselju može biti i super seks na godišnjem. Seks daleko od obveza je opušten i oslobađajući baš kao i sami odmor. Koža ima zavodljivi slankasti okus, nema rokova i poslovnih sastanaka, nigdje ne morate stići, a i nije vas briga što komšija iz apartmana do vašeg misli tako da možete biti bezobrazno glasni.

Bonus video: