Heldiću u "škodi" pronađen heroin, policija traga za napadačima

U obračunu je ranjen samo Nazif Heldić, brat folk pjevača Saladina Heldića
154 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.08.2011. 14:43h

U vozilu "škoda oktavija" (BP АR 559) vlasništvo Saladina Heldića, državljanina Crne Gore, na koje je pucano ispred tunela Čeljigovići u Sarajevu, pronađeno je 0,85 grama heroina zapakovanog u celofan, a uviđajem je ustanovljeno da je broj šasije na vozilu lažan, saopštio je Centar javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

Droga je zaplijenjena, Saladinu Heldiću je uručen prekršajni nalog, a vozilo je radi kriminalističke obrade zadržano na parkingu Policijske stanice.

U pucnjavi koja se dogodila u srijedu veče oko 23.45 časova na putu ispred tunela ''Čeljigovići'', u Istočnom Sarajevu izrešetana su vozila "audi A8" (BP AS 551) u kojem su bili Nazir Heldić i Erdnard Trubljanin i "škoda oktavija" u kojoj su se nalazili Nazirov brat Saladin i Goran Ćetković, svi iz Bijelog Polja.

Zbog pucnjave u Lapišnici na putu Sarajevo - Pale, Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu podnijelo je izvještaje o počinjenom krivičnom djelu pokušaj teškog ubistva protiv Dina Kadrić i Almira Kadrića, zvanog Garo iz Bijelog Polja, Milenka Krsmanovića iz Sokoca, Peđe Spahića iz Pala i dvije nepoznate osobe.

Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nadležnom tužilaštvu je predat Milenko Krsmanović, dok je za Peđom Spahićem, Dinom i Almirom Kadrićem raspisana potjernica, prenosi "Sarajevo-x.com".

Kako prenose bosanski mediji osnovano se sumnja da su te osobe u mjestu Lapišnica, u neposrednoj blizini tunela "Čeljigovići", automobilima "golf A6" i "sitroen ksara", u namjeri da ih umišljajno liše života, blokirali put i iz vatrenog oružja otvorili rafalnu paljbu na Nazira Heldića, Erdnarda Trubljanina, Saladina Heldića i Gorana Ćetkovića.

Dino Heldić (screenshot)

U obračunu je ranjen samo Nazif Heldić, brat folk pjevača Saladina - Dina Heldića.

U saradnji sa Graničnom policijom BiH i CJB Trebinje uhapšeni su Milenko Krsmanović i Milan Kovačević iz Sokoca.

Galerija

Bonus video: