Ministar Mićunović se sastao sa crnogorskim umjetnicima

Mićunović je posebno naglasio i da Simović i Karadaglić svojim uspjehom afirmišu i crnogorsku umjetnost i značajno doprinose promociji Crne Gore u svijetu
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.08.2011. 15:21h

Ministar kulture prof. Branislav Mićunović razgovarao je u Kotoru sa crnogorskim umjetnicima svjetskog renomea – violinistom Romanom Simovićem i gitaristom Milošem Karadaglićem, koji su nedavno održali koncerte u okviru festivala “Kotor Art“.

Ministar Mićunović je Simoviću i Karadagliću, kako se navodi u saopštenju Ministarstva kulture Crne Gore, čestitao na velikim uspjesima koje su postigli na međunarodnoj umjetničkoj sceni, dokazujući time da talenat i veliki rad uvijek daju dobre rezultate.

Mićunović i Simović

Mićunović je posebno naglasio i da Simović i Karadaglić svojim uspjehom afirmišu i crnogorsku umjetnost i značajno doprinose promociji Crne Gore u svijetu.

On je umjetnicima čestitao i na uspješnim koncertima u okviru festivala “Kotor Art“, a razgovarali su i o mogućnostima budućih nastupa u Crnoj Gori.

Simović i Karadaglić su izrazili spremnost za nastavak saradnje sa Ministarstvom kulture, crnogorskim kulturnim institucijama i festivalima.

Galerija

Bonus video: