Jedna osoba teže povrijeđena u 32 saobraćajne nezgode

Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da je izdato 169 naloga za uplatu novčanih kazni
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.08.2011. 06:54h

U Crnoj Gori, u protekla 24 sata, dogodile su se 32 saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba teže povrijeđena, a 12 lakše.

Policija je oduzela 32 vozačke dozvole i podnijela 150 prekršajnih prijava.

Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da je izdato 169 naloga za uplatu novčanih kazni.

Zastoji zbog rada

Saobraća se odvija nesmeteno, a kraćih zastoja ima na putevima gdje se radi, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće zabranjen od 13 do 17 sati. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.

Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovića petlja-Danilovgrad, zbog radova se saobraća na osnovu privremeno postavljene signalizacije.

Saobraćaj na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, u mjestu Skrbuša, obavlja se u jednom smjeru

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.

Na putu Prijepolje-Bijelo Polje, u mjestu Barski most, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12,30, od 14,30 do 17,30 i od 22 do tri sata. Za vrijeme obustave saobraćaja putnički automobili i autobusi se usmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.

Privremena signalizacija postavljena je na magistralnom putu Podgorica-Petrovac, u mjestima Brčeli, Donji Bukovik i Sotonići dva, kao i na regionalnom putu Pljevlja-Đurđrvića Tara, na lokaciji Vlaškovec.

Saobraćaj na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, u mjestu Skrbuša, obavlja se u jednom smjeru.

Na regionalnom putu Gornje polje - Krstac biće povremenih prekida saobraćaja u periodu od devet do 17 sati

Bonus video: