Na ovakve muškarce ne treba trošiti vrijeme

Evo nekoliko savjeta ukoliko ste se ipak zainteresirali za jednog ovakvog. Nikad ne čekajte da vas nazove. Radite ono što volite i što vam život čini uzbudljivim.
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.08.2011. 14:13h

1. Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao. Nemojte ponavljati grešku.

2. Ženskaroše. Ako primijetite da za vrijeme večere odmjerava sve cure oko sebe znači da mu nijeste dovoljno zanimljivi.

3. Ako primijetite da vam laže sitnice, sigurno je sposoban i na veće laži. Npr. da je oženjen ili sl.

4. Muškarca koji je toliko zaljubljen u sebe da će vam tokom večeri nekoliko puta naglasiti kako ste prava srećnica što je pokraj vas.

5. Prezauzete tipove. Ako vaš dečko otkazuje svaki drugi sastanak zbog nečega važnijeg, vrijeme je da potražite nekoga kome ćete biti vrlo bitne.

Evo nekoliko savjeta ukoliko ste se ipak zainteresirali za jednog ovakvog. Nikad ne čekajte da vas nazove. Radite ono što volite i što vam život čini uzbudljivim. Potpuno se dajte u karijeru, brinite o psu, ponudite se za humanitarni rad, dajte krv… Nemojte stajati poput taksija i čekati da vas nazove. Svaki minut koju provedete kod kuće čekajući njegov poziv je propuštena prilika da upoznate nekoga ko će vam potpuno odgovarati i zbog koga ćete se osjećati nevjerovatno. Muškarca s karakterom.

Tražite ovakve:

1 – Pune razumijevanja. On neće piće donijeti samo vama, nego i vašem mlađem bratu kojeg ste poveli na utakmicu

2 – Žurne. Uvijek će se potruditi doći na vrijeme i biti tu ako ga nešto pitate ili zatrebate.

3 – Karijerno usmjerene, ali ne opsjednute karijerom. Pristojno živi, ali ne radi toliko da ste se već počeli pitati je li se možda preselio u drugu državu.

4 – Duhovno kompatibilne.

5 – Prigodno odjevene. Ne trebate izbjegavati muškarca koji ima 30 tetovaža i hoda uokolo u potkošulji, ali razmislite o njemu ako takav ide na upoznavanje s vašim roditeljima.

6 – One koji nisu oženjeni za neki sport.

7 – Pozitivnog stava o životu, onog koji nije pesimist ili cinik. U protivnom će vam svako malo pokvariti raspoloženje.

Bonus video: