Policija: Caković Baraninu prislonio nož pod grlo i oteo mu automobil

Policija je brzo uhapsila Cakovića na Koniku, a te noći je uhapšena i djevojka D. M. koja je sa njim bila u automobilu za vrijeme plajčke i bjekstva
176 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.08.2011. 07:52h

Podgorička policija uhapsila je Igora Cakovića (27) iz Podgorice zbog sumnje da je u subotu veče na Kakarickoj gori prijeteći nožem od Baranina D. A. oteo automobil.

Policija sumnje da je Caković tog dana sa djevojkom D. M. (23) iz Nikšića, u jednom od lokala u Baru upoznao oštećenog D. A. Uveče su Caković i djevojka automobilom Baranina „ford fiesta" (BR BD 868), koji je vozio D. A. krenuli iz Bara ka Podgorici.

Caković je u blizini svoje porodične kuće na Kakarickoj gori sjeo na mjesto suvozača i Baraninu D. A. prislonio nož pod grlo, prijeteći da će ga ubiti ako mu ne preda automobil i novčanik.

Kako se sumnja, Baranin je to i učinio, ostavio mu ključeve i novčanik sa 130 eura, mobilni telefon, a potom je izašao iz “forda” i pobjegao. On je odmah prijavio razbojništvo, a policija je brzo uhapsila Cakovića na Koniku, a te noći je uhapšena i djevojka D. M. koja je sa njim bila u automobilu za vrijeme plačke i bjekstva.

Bonus video: