Otkrijte šta ženama tokom seksa najviše smeta

Seksolozi ističu da je to najveća muška greška, takva vrsta prečaca je za cijeli čin seksa veoma loša jer je za ženu to veoma bolno, ružno i neugodno.
101 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 07.08.2011. 18:35h

Iako se on jako trudi da vam pokaže koliko mu savršeno odgovarate i koliko vas voli, vi biste mu najradije rekli da vam neke stvari više ne radi dok vodite ljubav. Pa šta čekate, recite mu!

Klitoris voli nježnost

Mnoge djevojke uživaju kada ih partner oralno zadovoljava prije žestoke runde seksa. Međutim, ima i onih koje se zbog predrasuda, drugačijih uvjerenja ili eventualnih fizičkih tegoba zgražaju svaki put kada im se spomene oralni seks.

Naime, ima žena s previše osjetljivim klitorisom, kao i onih koje nijesu dovoljno sigurne u sebe jer se stide izgleda svoje vagine, pa im treba malo više vremena da se opuste i prepuste slatkim zadovoljstvima. Muškarac zbog toga mora biti strpljiv i pažljiv kako bi osjetio što ženi odgovara, a ne 'jurišao' na polni organ svoje partnerke, prenosi net.hr.

Gruba igra vaginom

Iako većina pripadnika jačeg pola zna pronaći G tačku i shvata njenu važnost, iz nekih, samo njima jasnih razloga, često pomisle da je vagina mnogo bitnija, pa bez ikakve najave tokom predigre grubo guraju prste u nju. Seksolozi ističu da je to najveća muška greška, takva vrsta prečaca je za cijeli čin seksa veoma loša jer je za ženu to veoma bolno, ružno i neugodno i bez obzira na to koliko će joj seks kasnije odgovarati, uvijek će strahovati od toga da joj muškarac opet to ne ponovi.

Zube podalje od bradavica

Ženske su grudi nježne i one muškarcima nikako ne bi smjele služiti za jačanje mišića ruku. Iako ima žena kojim ne smeta nešto grublja igra, veliki je broj onih koje jednostavno ne vole da im partner snažno stiska i gnječi grudi. Stručnjaci za seks savjetuju nježnu masažu svake dojke. Grubo grickanje i uvrtanje bradavica, koje su izuzetno osjetljive, nikako nije preporučljivo.

Ne guraj joj glavu dolje

Kod gotovo svih žena i djevojaka izuzetnu odbojnost izaziva situacija kad joj partner u ljubavnom zanosu rukom gura glavu ka penisu. U takvim trenucima vrlo lako može doći do fijaska na samom početku predigre jer se djevojka osjeća poniženo, a njena želja za seksom nestaje u sekundi. Seksolozi savjetuju da muškarac svojoj partnerki spontano da do znanja šta želi, a na njoj je da odluči hoće li svom dragom u tom trenutku pružiti takvu vrstu zadovoljstva.

Bonus video: