Simović u Murleu

"Zadovoljan sam uslovima, finska liga je najjača u kojoj sam do sada igrao, i biće mi odskočna daska za neku jaču ligu", kazao je “Vijestima” Simović.
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.08.2011. 20:54h

Miloš Simović karijeru nastavlja u finskom prvoligašu Murleu. Nekadašnji korektor Budvanske rivijere potpisao je ugovor na jednu plus jednu godinu sa klubom koji je lani bio deseti u prvenstvu.

"Zadovoljan sam uslovima, finska liga je najjača u kojoj sam do sada igrao, i biće mi odskočna daska za neku jaču ligu. Ovo je, ujedno, prvi “jači” ugovor u mojoj karijeri. Pored mene stigli su i jedan Njemac i Italijan, a klub za sljedeću sezonu ima velike ambicije, čak i plasman u finale plej-ofa", kazao je “Vijestima” Simović.

Simović, rođeni Budvanin, karijeru je počeo u Budvanskoj rivijeri, za koju je igrao u dva navrata (2000-2005, 2006-2008). Igrao je još u Ribnici, skopskom Rabotničkom, Budvi, albanskoj Teuti, i lani u Libanu.

Sa Budvanima ima pet izgubljenih finala u Srbiji i Crnoj Gori, te Crnoj Gori, četiri puta u prvenstvu, te jednom u kupu.