Privatni detektiv otkriva top 5 znakova da vas dragi vara

Niko od nas ne želi da dođe u situaciju da sumnja da je dečko ili muž vara... Međutim, istina je da više od polovine ljudi priznaje da su bili nevjerni prije ili kasnije.
227 pregleda 0 komentar(a)
veze, Foto: Www.shutterstock.com
veze, Foto: Www.shutterstock.com
Ažurirano: 04.08.2011. 13:37h

Varanje je relativan pojam i varira od osobe do osobe.

Ono što je nekima prihvatljivo u vezi, kod drugih dovodi do raskida, odnosno, razvoda.

Zbog toga je bitno da na početku veze razgovarate o "pravilima".

Za portal SheKnows.com privatni detektiv Mark Čeupet, koji otkriva osobe u varanju, otkrio je prvih pet znakova na koje bi trebalo da obratite pažnju ako sumnjate da vam partner nije vjeran.

Znakova je, kaže on, mnogo, ali su, prema njegovom stručnom mišljenju, ovo najkarakterističniji:

1. Ne inicira seks ili ga pak želi stalno

Mnogi stručnjaci kažu kako je nedostatak seksa u vezi jedan od najvećih znakova varanja.

Na temelju mog bogatog iskustva bilo kakve promjene u vašem uobičajenom načinu života i polnim navikama – bilo da je riječ o manje ili više seksa, grubljem polnom odnosu, čudnim pozama... Sve to može da bude očigledan znak da nešto nije kako bi trebalo da bude”, kaže detektiv.

2. Više brige vodi o svom izgledu

Još je jedan očigledan znak. Da li je vaš partner odjednom počeo intenzivno da se bavi sportom da bi doveo tijelo u formu? Brine li o tome šta će da obuče? Je li iznenada počeo redovno da se brije ili nanosi parfem? Sve su to znaci na koje morate da obratite pažnju, navodi Čeupet.

3. Djeluje tajanstveno

Odjednom ima pojačanu potrebu za privatnošću. Sakriva mobilni ili druge predmete koje obično dijeli s partnerkom.

Prema mom iskustvu, ključni znakovi su vezani za mobilni – nikad ga ne ostavlja i osjetljiv je na to kada ga slučajno uzmete. Odlazi u drugu prostoriju kako bi obavio razgovor ili se ne javlja na telefon, a zatim daje izgovor tipa "Ne znam čiji je to broj, draga" ili nešto slično.

4. Unosi promjene

Uobičajeni dnevni raspored je iznenada promijenio?

Odlazi ranije ili dolazi kući kasnije?

Odlazi na piće s prijateljima za koje vi nikad ranije niste čuli ili, još gore, počinje da odlazi na poslovna putovanja na koja inače nije odlazio?

5. Optužuje vas da vi varate

Iznenada vas optužuje da ga varate. Jeste li ikad čuli za projekciju?

Svi znaci koje sam naveo mogu biti i bezopasni, ali ako vam intuicija (a ženska intuicija ili šesto čulo je itekako snažno i ne bi smjelo da se zanemari) govori da nešto nije u redu, onda je moguće da se nešto zaista i dešava”, kaže Čeupeta.

Bonus video: