MRAK POSLUŽIO UBICI

Pljevljak Slavoljub Mijatović ubijen dok je šetao psa

Sagovornik “Vijesti” iz policije rekao je da se vjeruje da je upravo neki “neraščićeni razlog” iz Njemačke, vjerovatno i motiv surove likvidacije
340 pregleda 0 komentar(a)
Slavoljub Mijatović Vojnići uviđaj, Foto: Vuk Lajović
Slavoljub Mijatović Vojnići uviđaj, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 03.08.2011. 19:40h

Budvanska policija i dalje traga za ubicom i motivom svirepe likvidacije Pljevljaka Slavoljuba Mijatovića (43), čije je beživotno tijelo sinoć oko 22.30 časova pronađeno na seoskom putu u Vojnićima iznad Kamenova.

Mijatović, koji je dugo godina živio u Njemačkoj, a poslednjih desetak provodio u Budvi, gdje ima i ličnu kartu, ubijen je nedaleko od svoje kuće, dok je šetao psa.

Kako saznaju “Vijesti”, Mijatović koji ima i kuću u Pržnu, gdje izdaje apartmane tokom sezone, a u utorak je nakon što je sa prijateljima proveo nekoliko sati na plaži, uputio u selo gdje je držao lovačke pse.

Ne sluteći šta mu se sprema, Mijatović je samo desetak minuta nakon što je ušao u kuću, gdje mu je u goste došao brat sa porodicom, uzeo psa da ga prošeta.

Inspektori pretpostavljaju da je mrkli mrak na uskom seoskom putu dobro poslužio ubici, koji je , po svemu sudeći, znao kuda Mijatović šeta pse.

Sumnja se da je ubica iz mraka ispalio četiri metka koja su pogodili Mijatovića, zbog čega je izdahnuo na mjestu gdje je pucano na njega. Pas kojeg je šetao ostao je pored beživotnog tijala gazde, a upravo lavež životinje čuli su mještani koji su ispod zida pronašli njegovo tijelo u lokvi krvi.

Sagovornik “Vijesti” iz policije rekao je da se vjeruje da je upravo neki “neraščićeni razlog” iz Njemačke, vjerovatno i motiv surove likvidacije

Radeći na rasvjetljavanju zločina, policija u Budvi provjerava sve moguće motive ubistva, tako da se inspektori posebno bave dobijanjem podataka o njegovim poslovima, posebno onim koje je imao u inostranstvu.

Sagovornik “Vijesti” iz policije rekao je da se vjeruje da je upravo neki “neraščićeni razlog” iz Njemačke, vjerovatno i motiv surove likvidacije.

Opširnije u štampanom izdanju