Incident na Vrelima ribničkim: Nožem isjekao nezvane goste

Sumnja se da su I.B. i R.G. nasrnuli na Boškovića koji je vitlao nožem i obojicu posjekao po stomaku
66 pregleda 0 komentar(a)
Vrela ribnička, Foto: Arhiva Vijesti
Vrela ribnička, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 02.08.2011. 17:52h

Podgoričanin Marinko Bošković uhapšen je zbog sumnje da je u noći između ponedjeljka i utorka u dvorištu svoje porodične kuće, nožem povrijedio I.B. i R.G.

Težak incident dogodio se oko 02.35 časova na Vrelima ribničkim kada su I.B. i R.G. ušli u dvorište kuće Boškovića i pokušali da uđu kroz otvoreni prozor.

Kako je rečeno “Vijestima” u podgoričkoj policiji, osumnjičeni Bošković je čuo da se neko šunja oko kuće pa je iz kuhinje uzeo nož i istrčao na terasu.

Sumnja se da su I.B. i R.G. nasrnuli na Boškovića koji je vitlao nožem i obojicu posjekao po stomaku. Nakon napada, I.B. i R.G. su sa lakšim povredama istrčali iz dvorišta i pobjegli niz ulicu, a nešto kasnije su došli u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici.

Sagovornik “Vijesti” iz policije ispričao je da je Bošković kazao da je nožem posjekao dvojicu nezvanih mladića

Oni su se ljekarima požalili na posjekotine od noža ali nijesu htjeli da kažu kako su povrijeđeni. Ljekari Urgentnog bloka su im prvo ukazali pomoć i previli rane, a potom pozvali policiju i prijavili sumnjiv slučaj.

Inspektori su razgovarali sa dvojicom mladića koji prvo nijesu željeli da kažu kako su povrijeđeni ali su nešto kasnije priznali da ih je nožem posjekao neko u kući Boškovića na Vrelima ribničkim.

Policija je otišla do kuće, a osumnjičeni vlasnik je odmah priznao da se branio nožem, jer je neko htio da uđe u njegovu kuću.

Sagovornik “Vijesti” iz policije ispričao je da je Bošković kazao da je nožem posjekao dvojicu nezvanih mladića, ali je tvrdio da je to učinio u samoodbrani.

I.B. i R.G. su u napadu lakše povrijeđeni tako da su nakon intervencije ljekara pušteni kući, dok je Bošković zadržan juče u policiji.

Bonus video: