Da li će se vaš brak pretvoriti u pakao?

Seks je vrlo važan dio svakog odnosa. Ako je seks dobar, lakše ćete prebroditi i druge nesuglasice. Bilo da je mnogo veći ili dosta manji od vašeg, njen libido ima ogroman uticaj na bračnu sreću.
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.08.2011. 09:58h

Već neko vrijeme intenzivno razmišljate o tome da zaprosite svoju djevojku? Razmislite još jednom o tome jeste li sigurni da je ona prava za vas ili ste možda na korak od bračnog pakla, prenosi net.hr.

Sama ljubav često nije dovoljna za srećan brak. Nakon vjenčanja pred vama je cijeli život koji biste trebali da dijelite sa drugom osobom, a ako ona nije dobar 'materijal' za brak onda bi bilo bolje da odustanete na vrijeme. Postoji nekoliko znakova koji vam mogu pomoći da otkrijete u kakvu će se suprugu pretvoriti vaša djevojka.

Nemirna je

Ona je nemirnog duha i u njenom rječniku pojam 'zauvijek' jednostavno ne postoji. Ako vaša djevojka stalno mijenja posao, prijatelje pa i frizure, možda i nije baš najbolja osoba kojoj bi se trebali zakleti na vječnu odanost. Čak i ako joj ne dosadite brzo, česte promjene u njenom životu, bez kojih ona očigledno ne može, vaš život mogu izbaciti iz toka.

Ljubomorna je

Burma na prstu joj neće uliti sigurnost, ona će postati još ljubomornija. Ako vaša djevojka ljubomorno reaguje na svaku ženu u vašoj blizini, posesivna je i iracionalna, zapitajte se kako će vaš brak izgledati. Vjerovatno ćete pola dana provesti objašnjavajući joj gdje ste bili, s kim ste bili, zašto...

Ne slažete se u krevetu

Seks je vrlo važan dio svakog odnosa. Ako je seks dobar, lakše ćete prebroditi i druge nesuglasice. Bilo da je mnogo veći ili dosta manji od vašeg, njen libido ima ogroman uticaj na bračnu sreću. Zato, ne čekajte prvu bračnu noć da provjerite slažete li se u krevetu.

Ne odobrava izlaske s prijateljima

Djevojka koja ne odobrava vaše druženje sa prijateljima onda kada postane vaša žena neće vam dozvoliti da imate život van braka. Pod uslovom da su svi vaši prijatelji normalni i pristojni, ona bi trebala da ima mnogo povjerenja i razumijevanja. Za svaku vezu, pa i za brak, važno je da svaki partner drži i dio vlastite nezavisnosti.

Pokušava vas promijeniti

Ako stalno kritikuje vaš izgled, ponašanje, karijeru, prijatelje ili navike, onda vam zapravo pokušava reći da nijeste dovoljno dobri za nju. Kritika u razumnim količinama može vam pomoći da napredujete, ali neprestano prigovaranje brak će pretvoriti u pakao.

Bonus video: