"Mercedes" upao u rupu nakon udesa na Starom aerodromu

Automobil marke "mercedes" koji se kretao ka Koniku, Bulevarom Josipa Broza Tita, sudario se sa automobilom marke "opel vektra"
81 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.08.2011. 13:11h

Nesvakidašnji udes dogodio se na Starom aerodromu, kada je nakon sudara dva automobila jedan od njih završio u rupi gradilišta.

Dvije osobe su prošle sa lakšim povredama.

Kako je “Vijestima” rečeno, automobil marke “mercedes” registarskih oznaka PG AT 416, sudario se sa “opel vektrom”.

Udes se dogodio nakon devet časova, na Bulevaru Josipa Broza Tita.

Automobil marke “mercedes” kretao se ka Koniku. Nakon sudara, vozač “mercedesa” skrenuo je i upao u rupu napuštenog gradilišta, naspram salona “Tojote”, na raskrsnici Bulevara i Cvijetne ulice.

Svjedoci kažu da je "mercedes" nakon što je pokupio ogradu napuštenog gradilišta kompanije "Rokšped" nekoliko sekundi stajao na ivici trotoara, ali da je ubrzo prevagnuo i završio na krovu u rupi. U “ mercedesu” su se nalazile dvije osobe, i njih su iz slupanog auta izvukli vatrogasci.

Obojica muškaraca poslati su u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore. Uviđaj je trajao više sati.

Kako je “Vijestima” rečeno iz Dežurnog operativnog centra Uprave policije obije osobe su imale povrede od kojih jedna teže, a druga lakše, te da povrede nijesu bile opasne po život.

Iz Urgentnog bloka nam je rečeno da primljeni pacijenti nijesu hospitalizovani, već da su nakon urađene kompletne dijagnostike i saniranih povreda, upućeni na kućno liječenje

Galerija

Bonus video: