Anđelina Džoli: Volim BIH više nego što možete zamisliti

Kad se pojavila na sceni Narodnog pozorišta, kako bi primila nagradu, cijela publika je uz buran aplauz ustala na a dirnuta Anđelina je zaplakala
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.07.2011. 07:43h

Na zatvaranju 17. Sarajevo Film Festivala pojavili su se Bred Pit i Anđelina Džoli, koja je dodijelila nagradu Srce Sarajeva za najboljeg glumca.

Kako piše Tportal, Anđelina je izgledala prekrasno u haljini boje breskve, a Bred se ni trenutk nije odvajao od nje.

Popularni par se raznježio ugledavši među obožavaocima malu bebu sa tatom pa su im odmah prišli i pozdravili ih.

Okupljenim novinarima Anđelina Džoli obratila se riječima:“Upravo sam imala nevjerovatan put. Volim ovu zemlju, fantastična je. Film sam upravo završila, govori o ratu, o onome što se dogodilo u ovoj zemlji nedavno. Na to bi trebalo obraćati više pažnje. Željela sam pokazati sve što su ljudi u BiH proživjeli. Volim ovu zemlju više nego što možete zamisliti, volim ljude ovdje i stekla sam tu divne prijatelje. Svaka prilika da budem ovdje za mene je čast.”

“Divna je publika ovdje”, dodao je Bred.

Kad se pojavila na sceni Narodnog pozorišta, kako bi primila nagradu, cijela publika je uz buran aplauz ustala na a dirnuta Anđelina je zaplakala.

Kazala je kako je jako počašćena što je primila nagradu te da je prošle godine doživjela toplu dobrodošlicu i da nikada nije radila sa tako talentovanim i disciplinovanim ljudima.

Galerija

Bonus video: