Uhapšen Podgoričanin zbog sumnje da je sugrađaninu prijetio pištoljem

N.M. je zaustavio vozilo u momentu kada su se mimoilazili i otvorio prozor, kroz koji je u pravcu M.V uperio pištolj, prijeteći mu
0 komentar(a)
Policija, Foto: Arhiva Vijesti
Policija, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 30.07.2011. 20:33h

N.M. (24) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je danas, na štetu M.V. (27) iz Podgorice, počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Policija je saopštila da je N.M. danas, u 15.45 časova, u ulici Iva Andrića u Zagoriču, u Podgorici, prolazio vozilom „Audi S3“ podgoričkih registarskih oznaka, kada je ugledao da iz suprotnog smjera ulicom nailazi vozilo „Fiat Punto“ budvanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.V.

N.M. je zaustavio vozilo u momentu kada su se mimoilazili i otvorio prozor, kroz koji je u pravcu M.V uperio pištolj, prijeteći mu da će ga ugroziti.

"Ovaj postupak N.M. je kod M.V stvorio osjećaj ugrožavanja sigurnosti, te je on odmah potom pozvao policiju koju je obavijestio šta se dogodilo. Potom je u Područnoj jedinici Podgorica podnio prijavu protiv N.M.

Odmah po saznanju za događaj, policijski službenici su raspisali potragu za N.M, koji je nakon sat vremena od kad se događaj desio pronađen i lišen slobode“, saopštila je policija.

O događaju je obaviješten Osnovni državni tužilac u Podgorici, koji je kvalifikovao krivično djelo, a N.M. je zadržan u prostorijama za zadržavanje PJ Podgorica.

Osumnjičeni N.M. će, uz krivičnu prijavu, biti predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Bonus video: