Sprema se treći nastavak filma "Seks i grad"

U novom nastavku filma glumiće četiri nove mlade holivudske glumice, koje treba da dočaraju život glavnih junakinja u njihovoj najranijoj mladosti kao i njihov prvi susret
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.07.2011. 12:32h

Treći nastavak filma "Seks i grad" snimiće se po knjigama Kendis Bušnel "Kerini dnevnici" i "Ljeto i grad", prenose strani mediji.

U novom nastavku filma glumiće četiri nove mlade holivudske glumice, koje treba da dočaraju život glavnih junakinja u njihovoj najranijoj mladosti kao i njihov prvi susret.

Producenti filma su izabrali Blejk Lajvli da preuzme ulogu Samante Džons, Selenu Gomez za Šarlot Jork, Emu Roberts za Mirandu Hobs, a Elizabetu Olsen za Keri Bredšo.

Ova novost stiže poslije višemjesečne neodlučnosti jer producenti nisu mogli da se dogovore da li da nastavak filma bude skoncentrisan na doživljaje Keri i Zverke ili na prošlost glavnih junaka.

Odluka je konačno donijeta pošto je glavna glumica Sara Džesika Parker nedavno izjavila da sigurno neće ponovo prihvatiti ulogu u nastavku filma, jer je u protekla dva dijela već sve ispričano što se moglo ispričati o životu glavnih junakinja.

Ali autor dve nove knjige o Kerinoj mladosti Kendis Bušner smatra da je ovo tek početak jer svaka od junakinja ima svoju prošlost i da nove avanture tek predstoje...

Bonus video: