Amina Kalić: Ne znam ništa o poslu, djeca su mi jedno drugom do uveta

Ona je kazala da ima svoj račun u banci i da posjeduje zlatnu karticu, nije znala da objasni ko joj uplaćuje novac na račun
460 pregleda 0 komentar(a)
Amina Kalić, Foto: Savo Prelević
Amina Kalić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.07.2011. 10:50h

Supruga Safeta Kalića, dvadesetdevetogodišnja Amina, na salušanju je rekla da ništa ne zna o poslovima svoga supruga.

Ona je kazala da se prvenstveno bavi djecom i domaćinstvom. Rekla je da su djeca mala, ima ih četvoro jedno drugom do uveta, i da je jednom od njih danas rođendan.

Kazala je da je stavljala svoj potpis na svaki dokument koji joj je suprug donosio i da se nikada nije interesovala šta potpisuje. Takođe je kazala da nikada nije ni bila u banci u kojoj su joj odobravani krediti.

Amina Kalić je uhapšena 27. jula u porodičnoj kući, u trenerci, bez šminke i nakita

Kazala je da ima svoj račun u banci i da posjeduje zlatnu karticu. Nije znala da objasni ko joj uplaćuje novac na račun, ali je kazala da karticom veoma često trguje. Tužilaštvo joj je predočilo, između ostalog, da je ovog proljeća ona koristila tu karticu u prodavnici u Turskoj. To nije negirala. Kazala je da je bila u Turskoj na svadbi prijatelja i da je trgovala stvari za djecu.

Ona je uhapšena 27. jula u porodičnoj kući, u trenerci, bez šminke i nakita, kako se i pojavila pred specijalnim tužiocem.

Bonus video: