Mišu Vešoviću bacili bombu u dvorište kuće

U eksploziji, koja je uznemirila Vešoviće i njihove komšije, nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je manja materijalna šteta
496 pregleda 0 komentar(a)
pucnjava, cosak, Foto: Boris Pejović
pucnjava, cosak, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.07.2011. 11:39h

Poslije nedjelju dana kako je izbjegao kišu metaka u strogom centru Podgorice, Mišo Vešović iz Zagoriča jutros se ponovo našao na meti vatrenog napada.

Nepoznata osoba bacila je eksplozivnu napravu u dvorištu Vešovićeve porodične kuće, u četiri sata ujutro.

U eksploziji, koja je uznemirila Vešoviće i njihove komšije, nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je manja materijalna šteta.

Nebojša Marković je u pritvoru, a upućeni tvrde da su u posljednje vrijeme, on i njegov brat često bili u sukobu sa Vešovićem

Priveden i Nikola Marković

U zgradu podgoričke policije privedeno je nekoliko sa kojima je Vešović od ranije bio u sukobu.

Među njima je i Nikola Marković, brat Nebojše Markovića koji se tereti da je prije 7 dana pokušao da ga ubije na terasi picerije "Ćošak". Sumnja se da je Marković na Vešovićaispalio nekoliko metaka, od kojih mu je jedan okrznuo nogu.

Policija je tokom uviđaja pronašla još dvije čaure, koje su poslate na vještačenje.

Nebojša Marković je u pritvoru, a upućeni tvrde da su u posljednje vrijeme, on i njegov brat često bili u sukobu sa Vešovićem. Samo prema policijskim evidencijama, u septembra prošle godine, Nikola Marković je u dva narata napao Vešovića.

Prvi put ga je pretukao u Zagoriču, a poslije 15 dana ga je presreo na Vezirovom mostu, kada je iz džipa ka njemu "uperio pištolj". Vešović je više puta sumnjičen za oružane napade i druga krivična djela.

Bonus video: