U vozu pronađeno oko pola kilograma marihuane

Kako navode iz policije, od jedne osobe su izuzeti brisevi radi vještačenja u Forenzičkom centru, zbog sumnje u povezanost sa pokušajem krijumčarenja droge
91 pregleda 2 komentar(a)
Marihuana voz, Foto: Uprava policije
Marihuana voz, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 12.04.2018. 13:28h

U kontroli voza koji je saobraćao na liniji Bar - Beograd u srijedu veče pronađeno je oko pola kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako ističu, od jedne osobe su izuzeti brisevi radi vještačenja u Forenzičkom centru, zbog sumnje u povezanost sa pokušajem krijumčarenja droge.

"Službenici SGP Bijelo Polje su, 11.04.2018. godine oko 22,30 časova, na Željezničkom graničnom prelazu Bijelo Polje, na izlazu iz Crne Gore, izvršili pregled voza koji saobraća na relaciji Bar – Beograd i u dva vagona, u četiri pepeljare, pronašli četiri pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 450 grama", navode iz policije.

Kako su kazali, droga je izuzeta i predata službenicima Odsjeka za borbu protiv droga.

"Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, zbog postojanja indicija da bi jedno lice moglo biti povezano sa ovim pokušajem krijumčarenja marihuane u vozu, od tog lica su izuzeti brisevi radi vještačenja u Forenzičkom centru, a preduzete su i druge operativne mjere i radnje u cilju procesuiranja odgovornog lica", zaključuju iz policije.

Bonus video: