Uhapšen Pljevljak: Pronađena marihuana, spid, tablete, oružje...

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi M.T. policajci su pronašli i oduzeli četiri pvc pakovanja "tamnozelene biljne materije" težine 98,4 grama za koju se sumnja da je marihuana
93 pregleda 0 komentar(a)
droga Pljevlja, Foto: Uprava policije
droga Pljevlja, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 12.04.2018. 11:35h

Pretresom na jednoj lokaciji u Pljevljima, Odsjek za borbu protiv droge i pljevaljska policija juče su pronašli i oduzeli marihuanu, spid, oružje, municiju i uhapsili M.T. (26) iz tog grada.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi M.T. policajci su pronašli i oduzeli četiri pvc pakovanja "tamnozelene biljne materije" težine 98,4 grama za koju se sumnja da je marihuana. Pronađena je i praškasta materija u dva pakovanja za koju se sumnja da je spid, težine 98,1 gram, kao i 51 komad tableta tramadol, dva komada tableda ksalol, jednu tabletu dijazepam i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Pretresom je pronađena i oduzeta puška M48, vazdušna puška CZ M56, 19 komada malokalibarske municije, 66 komada municije razornog kalibra, 13 komada patrona lovačke puške i ambalaća sa kuglicama i kapislama.

Pored toga pronađene su i gumena palica, dvije drvene palice ručne izrade, dva dvogleda i više predmeta za koje će, kako tvrde u policiji, ustanoviti da li su ukradeni.

Pronađena droga, predmeti i oružje će biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

M.T. je uhapšen uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. O kvalifikaciji djela za oružje će se naknadno izjasniti državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima.

Bonus video: