Redklif: Poljubac Rona i Hermione će oduševiti publiku

Redklif nije želio da otkrije previše o filmu, ali je istakao da publiku očekuje mnogo iznenađenja i zanimljivih detalja
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.07.2011. 16:07h

Glumac Danijel Redklif, koji je tumačio lik Harija Potera u svim dosadašnjim filmovima o poznatom čarobnjaku, otkrio je da mu se veoma dopada poslednji dio sage, kao i da očekuje da pojedini detalji iz filma oduševe publiku.

Ostalo je samo još desetak dana do svjetske premijere posljednjeg filma o Hariju Poteru, koji predstavlja drugi dio adaptacije posljednje, sedme knjige, pod naslovom "Hari Poter i relikvije smrti 2".

Glumac Danijel Redklif, koji već godinama tumači lik glavnog junaka, za televizijski kanal "E" otkrio je da mu se novi film veoma dopada, kao i da je, po njegovom mišljenju, glumac Alan Rikman, koji tumači ulogu profesora Severusa Snejpa, u ovom filmskom ostvarenju odigrao ulogu svog života.

Redklif nije želio da otkrije previše o filmu, ali je istakao da publiku očekuje mnogo iznenađenja i zanimljivih detalja, kao što je poljubac Rona i Hermione.

"Siguran sam da će Ron i Hermiona dobiti veliki aplauz od publike, koja već dugo čeka na taj trenutak", rekao je glumac.

Bonus video: