Četvoro povrijeđenih u udesu kod Bijelog Polja

"Duško Knežević je zadržan na daljem tretmanu u bjelopoljskoj bolnici, dok su ostali upućeni na kućno liječenje", kazao je dr Kadić.
307 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.07.2011. 19:39h

Duško Knežević (34) iz bjelopoljskog sela Sutivan, vozač „juga koral“ (BD AD 384 ) teže je povrijeđen, dok su njegov saputnik Miljan Knežević (54), te Velibor M. Knežević (25) iz naselja Nikoljac koji je upravljao „golfom 5“ i njegov saputnik, brat od tetke Bojan Lakićević (25) zadobili lakše povrede u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 18.30 časova u naselju Sutivan na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje.

Povrijeđenima je pomoć ukazana u bjelopoljskim zdravstvenim ustanovama.

Dežurni ljekar u hitnoj službi dr Besim Kadić saopštio je „Vijestima da je Duško Knežević povrijedio ključnu kost, što je okvalifikovano kao teška povreda, dok su ostali zadobili lakše kontuzione povrede glave, grudnog koša i vrata.

"Duško Knežević je zadržan na daljem tretmanu u bjelopoljskoj bolnici, dok su ostali upućeni na kućno liječenje", kazao je dr Kadić.

Kako su “Vijestima” saopštili u policiji, do udesa je došlo dok je Duško Knežević pokušao da se sa sporednog puta uključi na magistralni prema Prijepolje i tada je, vozeći iz pravca Bijelog Polja, naišao Velibor Knežević.

Nakon kontakta, Veliborov automobil polomio je saobraćajni znak, sletio s puta i završio na livadi pored plastova sijena.Od siline sudara u prečniku 30-ak metara mogli su se vidjeti djelovi vozila.

Dok je trajao uviđaj koji je obavila istražni sudija osnovnog suda Violeta Raičević, zajedno sa vještakom za saobraćaj Milenkom Čabarkapom i ekipom policije, saobraćaj je bio u prekidu u oba pravca, a mala vozila su koristila okolne alternativne puteve.

Galerija

Bonus video: