Sedam kobnih neprijatelja dobrog seksa

Ništa ne može brže da ubije vezu kao nizak libido: zbog izostanka seksualne želje između dvoje ljudi vremenom nestaje i bliskost. Mnogobrojni su faktori koji utiču na seksualnu požudu, a mi ćemo se osvrnuti na njih sedam.
94 pregleda 0 komentar(a)
impotencija, Foto: Www.motorcycle.com
impotencija, Foto: Www.motorcycle.com
Ažurirano: 02.07.2011. 13:07h

Stres

Stalno balansiranje obaveza, poslovnih i privatnih, malo mjesta ostavlja za užitak u seksu. Uz, to, crne misli i loša ishrana smanjuju libido.

Roditeljstvo

Da, majke najčešće zaborave na činjenicu das u I seskualna bića, zbog stalne brige I obaveza oko djece. Ipak, potrudite se i prisjetite da ste prije svega žena, tek onda majka.

Bliskost

Partneri zbog svih svakodnevnih obaveza izgube vezu jedno s drugim, a tada, ako po pravilu, izostaje i seks. Pokušajte ponovno da se zbližite, razgovarajte, družite se i mazite.

Nedovoljno sna

Uzrokuje umor i nesanicu i zbog toga vam sigurno neće biti do vrućih trenutaka u krevetu.Ako želja i postoji, fali energija.

Alkohol

Iako ste stekli utisak da u alkoholisanom stanju “razbijate” na tom polju, stvarnost je suprotna: zbog alkohola, određena čula otupe, te nakon početnog entuzijazma, želja u potpunosti opada. Dobro, sad, čaša, dvije, sve ok.

Loša ishrana

Kvalitetna ishrana je izuzetno važna za opšte dobro zdravlje organizma: unošenjem “loših” namirnica u organizam, osjećaćete se bezvoljno, malaksalo i seks vam neće biti ni na kraju pameti.

Testosteron

Oni muškarci kod kojih, bez obzira na sve, način ishrane, umor i stres, libido konstantno opada, moraju posjetiti doktora, jer možda imaju nizak nivo testosterona.

Bonus video: