Džez osvojio baštu Rista Ratkovića u Bijelom Polju

Uz razgovor i piće („Može pivo?“ „Da nemate kakav sok?“ „Imamo, ali zašto bi vam to nudili!?“), uživanje uz zvuke džeza bilo je potpuno
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2011. 13:29h

Jul je u Bijelom Polju počeo u znaku džeza – od podneva u Bašti Rista Ratkovića sviraju muzičari iz Crne Gore i okruženja.

Prvo su nastupile Irma Selimović i Hanan Hadžajlić, poznate kao Akšam Vile, a zatim crnogorski duo gitarista Darko Nikčević i Srđan Bulatović, dok je dnevno druženje sa publikom uglavnom sačinjenom od kolega muzičara zaključio MP trio.

Tročasovnu svirku u prijatnoj popodnevnoj atmosferi koja je uvod je u večerašnji veliki koncert na bjelopoljskom gradskom trgu, nijesu propustili ni izvođači koji će par sati kasnije svirati. Među njima na glavnoj bini White Field festivala, pojaviće se i Rambo Amadeus Svjetski Mega Car.

Uz razgovor i piće („Može pivo?“ „Da nemate kakav sok?“ „Imamo, ali zašto bi vam to nudili!?“), uživanje uz zvuke džeza bilo je potpuno, a o kvalitetu nastupa izvođača, najbolje govore aplauzi kojima su njihove izvedbe nagrađivane.

Galerija

Bonus video: