Srbija izgubila i dovela u pitanje plasman u završnicu

Srbija sada zavisi od rezultata utakmica u ostalim grupama, Bugarska-Rusija i Italija-Kuba koje se igraju sjutra, kao i duela SAD-Portoriko (ovaj dvomeč igra se u subotu i nedjelju).
0 komentar(a)
Igor Kolaković, Foto: Www.fivb.org
Igor Kolaković, Foto: Www.fivb.org
Ažurirano: 30.06.2011. 22:24h

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Beogradu od Argentine sa 3:0 (25:23, 27:25, 25:21), u utakmici posljednjeg kola C grupe Svetske lige i dovela u pitanje plasman na završni turnir u Gdanjsku.

Argentina je osigurala prvo mjesto u grupi sa devet pobeda i tri poraza, a Srbija je druga sa učinkom 7-5. U ovoj grupi još su se takmičili Finska i Portugal.

Plasman na završni turnir u Gdanjsku obezbijediće pobjednici četiri grupe, domaćin Poljska i tri najbolje drugoplasirane selekcije.

Selekcija Srbije sada zavisi od rezultata utakmica u ostalim grupama, Bugarska-Rusija i Italija-Kuba koje se igraju sjutra, kao i duela SAD-Portoriko (ovaj dvomeč igra se u subotu i nedjelju).

Brazil, Rusija i Italija već su, tako,e obezbijedile prva mjesta u svojim grupama i plasman na završni turnir Svjetske lige, dok se za druga mjesta u tim grupama bore Bugarska, Kuba i SAD.

Bonus video: