Maneken Damjan Perović iz Podgorice osumnjičen za silovanje

Perović je uhapšen nakon što je Beograđanka prijavila policiji da je on silovao u njenom stanu, gdje je došao na njen poziv u ponedjeljak uveče
192 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2011. 08:07h

Maneken iz Podgorice Damjan Perović (28) priveden je juče oko 15 časova istražnom sudiji u Beogradu, nakon što ga je 34-godišnja Beograđanka prijavila da je, navodno, silovao u noći između ponedjeljka i utorka.

Prema nezvaničnim informacijama “Blica”, Perović je uhapšen nakon što je Beograđanka prijavila policiji da je on silovao u njenom stanu, gdje je došao na njen poziv u ponedjeljak uveče.

Beograđanka je prijavila manekena da je, navodno, nekoliko sati seksualno napastvovao i da joj je tokom silovanja nanio i povrede po tijelu.

Djevojka je silovanje prijavila nekoliko sati nakon što je mladić napustio njen stan u utorak poslije podne, a tamošnje tužilaštvo je odmah obaviješteno o njenoj prijavi i Perović je priveden.

“Blic” navodi da je Beograđanka bila na ljekarskom pregledu na kojem je utvrđeno da su povrede na njenom tijelu nastale upravo te noći.

Privedeni Perović je na saslušanju negirao da je silovao djevojku, a prema nekim informacijama, on je mobilnim telefonom i snimao “njihov seksualni čin”.

Damjan Perović se bavi manekenstvom i sin je ambasadora misije Crne Gore pri UN u Ženevi Ljubiše Perovića, a u javnosti je početkom ove godine pominjan kao potencijalni učesnik rijalitija “Dvor”.

“Blic” navodi da je Beograđanka bila na ljekarskom pregledu na kojem je utvrđeno da su povrede na njenom tijelu nastale upravo te noći

I pored najave, Perović nije ušao u rijaliti RTV “Pink”, a potom su mediji u Srbiji objavili da je njegov otac, navodno, pokušao da ga smjesti u neuropsihijatrijsku kliniku “Laza Lazarević” u Beogradu, što je iz te bolnice demantovano.

Bonus video: