SAZNAJTE

Razlozi zbog kojih žene raskidaju vezu

Upravo su joj ponudili sjajan posao - u drugom gradu. Njene drugarice se upravo spremaju za šestomJesečno putovanje po jugoistočnoj Aziji, a ne voli vas dovoljno da bi ostala sa vama.
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.06.2011. 13:48h

Psiholog Trejsi Koks u "Vrelim vezama" donosi najčešće razloge zbog kojih žene raskidaju

Kratka veza:

Nijeste onakvi kao što je ona mislila.

Žena je optimistično stvorenje i misliće da ste gospodin Savršeni sve dok može da zavarava samu sebe. Ako joj postane očigledno da se nikada nećete pretvoriti u muškarca kakvog ona želi, preći će na sljedeći projekat.

Trenutak je pogrešan.

Upravo su joj ponudili sjajan posao - u drugom gradu. Njene drugarice se upravo spremaju za šestomjesečno putovanje po jugoistočnoj Aziji, a ne voli vas dovoljno da bi ostala sa vama.

Ne ponašate se lijepo prema njoj.

Pružiće vam nekoliko šansi - možda i više nego što zaslužujete. Ali, ako nastavite s lošim ponašanjem, shvatiće da ne može da očekuje ništa dobro od vas.

Duga veza:

Nijeste još spremni da se obavežete.

Naravno, ona zna da vam je potrebno vrijeme kako biste odlučili da se skrasite. Ali, zaista, deset godina je dovoljno dugo.

Voli vas kao brata.

I njoj je seks važan, ali ponekad se toliko usredsredi na emocionalni stranu da ga zaboravi. Ako poslije dvije godine shvati da se, koliko god da vas voli, ništa ne dešava na fizičkom planu, znaće, kao i vi, da veza jednostavno neće uspjeti.

Uhvati vas na djelu.

Svaka djevojka koja drži do sebe ostaviće vas kada postane očigledno da švrljate okolo.