U udesu na Velikoj plaži u Ulcinju teško povrijeđena trudnica

Nesreća se desila kada je na ženu pješaka, koja je prelazila ulicu, naletjelo vozilo koje se kretalo iz pravca Ade ka gradu
93 pregleda 0 komentar(a)
klinički centar, Foto: Arhiva "Vijesti"
klinički centar, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 29.06.2011. 17:09h

Kosovska državljanka Ardijana Aljiljaj (31) teško je povrijeđena u udesu koji se dogodio oko 10 časova na Velikoj plaži u Ulcinju u blizini restorana Korona.

Aljiljaj je, kako saznajemo, trenutno van životne opasnosti.

Ona je nakon ukazane pomoći u Ulcinju i Baru, sa povredama glave, desnog ramena i oguljotina po koljenima, prebačena u KBC u Podgorici gdje je i hospitalizovana.

Aljiljaj je peti mjesec u drugom stanju i prema nezvaničnim informacijama, sudbina njenog nerođenog djeteta još uvijek je neizvjesna.

Kako sazajnemo, Aljiljaj, koja je kao turista bila smještena u kući pored Korone, prelazila je ulicu da baci smeće kada je na nju naletio K.M.(30) iz Rožaja sjedeći za upravljačem renoa PL AC 485.

Kako je Vijestima kazao dežurni istražni sudija Radomir Sekulić, koji je sa ODT tužiocem Zoranom Škopeljom bio na licu mjesta, nesreća se desila kada je na ženu pješaka, koja je prelazila ulicu, naletjelo vozilo koje se kretalo iz pravca Ade ka gradu.

"Istraga koja je u toku, pokazaće kako je došlo do kontakta pješaka sa vozilom", kazao je Sekulić.

U udesu koji se nešto kasnije desio kod pumpe "Dely petrol", u kome su učestvovala vozila pasat BR AZ 780 I golf UL AB 948, osim materijalne štete, nije bilo teže povrijeđenih osoba.

Bonus video: