Izgorjelo potkrovlje kafane kod Bijelog Polja

Vatrogasci sinoć intervenisali i na glavnoj željezničkoj stanici u Nedakusima, gdje je iz jednog teretnog vagona sa cisternom isticao benzin.
109 pregleda 0 komentar(a)
požar, Foto: Zoran Đurić
požar, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.06.2011. 15:25h

U požaru koji je izbio ujutro oko 5 časova na ugostiteljskom objektu “Mali putnik“ vlasništvo Dragana Nedovića u mjestu Brzava u blizini magistralnog puta Ribarevine-Berane, izgorjeli su krov i potkrovlje.

Komandir Službe zaštite i spasavanja Zoran Puletić kazao je da, kada su oni stigli nakon dojave policije, požar bio u razbuktaloj fazi i nakon dvoipočasovne borbe lokalizovan je oko osam časova.

“Objekat već dvije godine nije u funkciji, jer je vlasnik u inostranstvu. Izgorio je drveni krov i potkrovlje od brvana, a prema prvim pokazateljima tu nije bilo inventara. Istraga će utvrditi šta je uzrokovalo požar”, kazao je Puletić.

On je naveo da su vatrogasci sinoć intervenisali i na glavnoj željezničkoj stanici u Nedakusima, gdje je iz jednog teretnog vagona sa cisternom isticao benzin.

“Dojava je stigla oko jedan sat iza ponoći, a lice mjesta obezbjeđivala je policija. Vagon je izmješten na sigurno mjesto i vatrogasci su mogli jedino da pritegnu ventil, jer druga intervencija nije dozvoljena bez odobrenja nadležnih iz željeznice. Oko 8 časova stigla je servisna služba željeznice i otklonila kvar”, kazao je Puletić.

Bonus video: