Kako da prepoznate vječitog neženju

Ne odaje previše. Ako je raspoložen, možda će vam i reći da je bio sa prijateljima na piću, ali nećete čuti ništa više od toga. Čak ni banalne detalje. Imate utisak da vaša veza stagnira.
64 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.06.2011. 14:00h

Poslije dvije godine veze, pedesetogodišnji Džordž Kluni i 17 godina mlađa Elizabeta Kanalis izdali su zajedničko saopštenje za štampu u kojem obaveštavaju javnost o raskidu. Razlozi su veoma lični, situacija, naravno, bolna, a korijen svega vjerovatno leži u činjenici da vječitog neženju pred oltar nije uspjela da odvede ni jedna od najljepših žena na svijetu.

Muškarci koji ne žele da se vezuju na prvi pogled su neodoljivi, obično veoma zgodni, beskrajno šarmantni i sjajni u krevetu, ali ako imate utisak da se ozbiljno zaljubljujete u vječitog neženju, vreme je da zbrišete glavom bez obzira.

Kako da ga prepoznate?

Evo šta za "Dejli mejl" kaže psiholog Pem Spur: Vaša veza razvija se isključivo po njegovim pravilima. On diktira uslove: ako je umoran ili je imao težak dan na poslu očekuje da ga razveselite. Ali, nije spreman da to učini za vas kad se nađete u sličnoj situaciji.

Ne odaje previše. Ako je raspoložen, možda će vam i reći da je bio sa prijateljima na piću, ali nećete čuti ništa više od toga. Čak ni banalne detalje. Imate utisak da vaša veza stagnira. Viđate se već mjesecima, ali vaš odnos kao da ne napreduje... Imate utisak da nikada neće doći pravi trenutak za sljedeći korak.

Nikako da upoznate njegove roditelje, a on ne pokazuje ni najmanju želju da upozna vaše. Stalno je okružen djevojkama. Uživa u ženskom društvu i ima nekoliko dugogodišnjih prijateljica sa kojima je veoma blizak Izlasci sa društvom važniji su od viđanja sa vama. Nema toga što bi ga spriječilo da ode na dogovoreno kartanje, utakmicu ili piće sa ortacima.

Kaže da uživa u vašem društvu, ali ne provodite zajedno baš mnogo vremena.

Nikad nije raspoložen za razgovor o budućnosti. A ako vi slučajno načnete tu temu, on će na taj razgovor staviti tačku nekom prigodnom frazom.

I, (zbog ovoga će vam možda biti teško da prelomite) seks sa njim je savršen, ali ste već duže vrijeme svjesni da su to jedini trenuci u kojima ste vi centar njegovog svijeta.

Bonus video: