Uhapšena trojica osumnjičenih za krađe u Pljevljima

U radnji "BMV" osumnjičeni su otuđili veća količina cigareta, vaučera za dopunu i oko 50 eura
0 komentar(a)
Pljevlja, Foto: Arhiva Vijesti
Pljevlja, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 28.06.2011. 14:39h

Policija u Pljevljima uhapsila je i nadležnom tužiocu podnijela poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave, protiv M.V. (20) i N.K. (20) iz Pljevalja, zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa.

Policija je, kako je saopšteno iz Uprave policije, 24. juna nadležnom tužiocu podnijela poseban izvještaj protiv S.V. (20), iz Pljevalja, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

"Policija je obaviještena da je 26. juna oko 03.30 časova, u ulici Kralja Petra Prvog u Pljevljima, došlo do obijanja trgovinske radnje "BMV" od strane nepoznatih izvršilaca, kojom prilikom je iz radnje otuđena veća količina raznih cigareta, nekoliko vaučera za dopunu pripejd računa mreža 067 i 068, novac u iznosu od oko 50 eura u sitnim apoenima, kao i aparat za elektronsku dopunu računa mobilnih telefona", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je policija pronašla i lišila slobode M.V. i N.K, za koje se sumnja da su 26. juna u ranim jutarnjim satima, obili pomenutu radnju, na način što su polomili staklo na ulaznim vratima, nasilno otvorili, a zatim ušli u radnju i iz njene unutrašnjosti otuđili robu u vrijednosti od 2.010 eura, kako je istaknuto u odštetnom zahtjevu.

"Policija je otuđene predmete pronašla kod osumnjičenih i nakon kriminalističke obrade vratila je vlasniku radnje. Osumnjičeni su predati, uz poseban izvještaj, istražnom sudiji Osnovnog suda u Pljevljima", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni S.V. je, kako se sumnja, 12. maja u ranim jutarnjim časovima, krivično djelo koje mu se stavlja na teret počinio na način što je polomio katanac i staklo na ulaznim vratima trgovinskog objekta "Kosmopolitan", a potom ušao u unutrašnjost objekta i otuđio muzičku liniju marke "Samsung" i veću količinu limenki sokova, u vrijednosti u iznosu od 200 eura, kako se navodi u odštetnom zahtjevu.

Bonus video: