VREMEPLOV Sekulić: Neće biti opstrukcije

0 komentar(a)
Ažurirano: 11.04.2018. 08:09h

U Skupštini Crne Gore konstituisana je Komisija za praćenje procesa privatizacije, kojom predsjedava poslanik DPS-a Predrag Sekulić, i u čijem sastavu se nalaze po četiri poslanika iz vladajućih i opozicionih stranaka.

Poslanici su se odmah dogovorili da usvoje poseban pravilnik o radu ove komisije i do kraja preciziraju način saslušanja te mogućnost pristupa trećih lica (predstavnika Savjeta za privatizaciju, zainteresovanih radnika i menadžmenta kompanija iz procesa privatizacije i sl.) ovom skupštinskom tijelu.

Lider PZP i član komisije Nebojša Medojević je najavio da su u PZP-u već spremni da se pred komisijom odmah otvori rasprava oko privatizacija u nikšićkoj Željezari, KAP-u, Telekomu i Jugopetrolu i rekao da se nada da će pošto su “parlamentarni istražitelji biti u prilici da na sjednicama dobijamo odgovore na sva pitanja od predstavnika Savjeta za privatizaciju”.

Obraćajući se Medojeviću, Sekulić je obećao je opozicionim poslanicima da neće biti nikakvih opstrukcija u radu i da će on lično podržati raspravu o svim inicijativama koje oni pokrenu.

Bonus video: