Radusinović vodi kadetkinje, seniorima pohvale za zlato u Lihtenštajnu

Radusinović je na klupi kadetkinja zamijenio Luku Tijanića, inače trenera šampiona Galeba, koji je podnio ostavku.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.06.2011. 13:47h

Marko Radusinović, pomoćni trener Ženskog odbojkaškog kluba Morača i pomoćni trener juniorske ženske selekcije, imenovan je za selektora ženske kadetske reprezentacije za Balkanski šampionat koji će od. 13. do 17. jula biti održan u Tirani, odlučeno je na sjednici Predsjedništva Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Radusinović je na klupi kadetkinja zamijenio Luku Tijanića, inače trenera šampiona Galeba, koji je podnio ostavku.

“Sa posebnim zadovoljstvom predsjedništvo OSCG izrazilo je čestitke i sve pohvale muškoj seniorskoj reprezentaciji za osvojeno prvo mjesto na Olimpijskim igrama malih zemalja u Lihtenštajnu”, navodi se u saopštenju OSCG.

Predsjedništvo OSCG je usvojilo plan aktivnosti organizacije Balkanskog šampionata u bič-voleju za seniore i senirke, koji će pod pokroviteljstvom OSCG biti održan ui Baru od 29. do 31. jula.

Potvrđeno je da će Pljevlja 26. avgusta biti domaćin prvog meča u eliminacionoj rundi kvalifikacija za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine između muških seniorskih reprezentacija Crne Gore i Makedonije.

Predsjedništvo OSCG je usvojilo izvještaje selektora seniora, juniora, juniorki i kadeta sa do sada realizovanih takmičenja, a članovi najviše organa OSCG su informisani o predstojećim šampionatima Balkana u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Prihvaćeni su, takođe, i izvještaji komesara takmičenja, kao i sudijske organizacije za takmičarsku 2010/2011. godinu.

Bonus video: