Andrija Milošević počeo snimanje serije “Pevaj brate”

Milošević 10. jula dolazi u Crnu Goru, gdje će se posvetiti snimanju filma “Bilo jednom u Crnoj Gori”
84 pregleda 0 komentar(a)
Andrija Milošević, Foto: Pbase.com
Andrija Milošević, Foto: Pbase.com
Ažurirano: 24.06.2011. 18:41h

Andrija Milošević počeo je snimanje serije “Pevaj brate” koja će se od jeseni emitovati na Prvoj TV. On će se premijerno oprobati u ulozi režisera projekta koji je nastao na osnovu istoimene hit predstave.

“Upravo sam na snimanju, uveliko radimo. Serija se snima u studiju, neće biti mijenjanja lokacija. Osim mene na projektu kao reditelj radi i Ognjen Janković, dok će glumiti Milan Kalinić, Milan Vasić, Maja Šarenac, Nina Janković, Dejan Lutkić i mnogi drugi”, rekao je za “Vijesti” Milošević, čija će se serija baviti društvenim, muzičkim, političkim i drugim temama.

Od 10. jula u Crnoj Gori

Na pitanje da li radi na još nekom projektu, Milošević kaže da je sada preokupiran ovom serijom, ali već da od 10. jula dolazi u Crnu Goru, gdje će se posvetiti snimanju filma “Bilo jednom u Crnoj Gori”.

“Pevaj, brate” je prva komedija na ovim prostorima koja se bavi svijetom pop i rok muzike, pjevačima i muzičarima u pokušaju da pronađu sebe i muzičku matricu u zemlji potpuno potčinjenoj dominantnom folk modelu.

“Pevaj, brate” je prva komedija na ovim prostorima koja se bavi svijetom pop i rok muzike

“Jedan pop pjevač karijeru gradi tipičnim sredstvima kojima su neki uspjeli da postanu zvijezde, a on nije, jedan hip hoper u samodopadljivoj koketeriji sa uvezenim šablonom kvazi pobune, te razočarani 'metalac' i vlasnik muzičkog studija u pokušaju da uzme lovu svima koji se bave muzikom. Slični a različiti, smiješni u manifestacijama njihovih ambicija i shvatanja svijeta, a tužni jer ne vide da su gubitnici u konačnom ishodu, naši „urbani umjetnici“ proći će kroz sukobe na temu politike, estrade, emocije, muzike, novca, svega onoga što čini njihovo, ali i naše životno određenje”, stoji u promo materijalu ove predstave.

Bonus video: