Rusi u šest finala

Crnu Goru na Evropskom prvenstvu u Ankari predstavljala su dvojica boksera, Boško Drašković i Marko Radonjić, ali su eliminisani u prvom, odnosno drugom kolu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.06.2011. 10:33h

Za zlatnu medalju na seniorskom prvenstvu Evrope u Ankari boriće se šest ruskih boksera, po dva predstavnika u finalu imaće Azerbejdžan, Vels, Turska, Italija i Irska, a po jednog Moldavija, Engleska, Bjelorusija i Bugarska.

U kategoriji do 49 kilograma u finalu sastaće se Rus Belik Galanov i Salman Alizada iz Azerbejdžana, dok su rivali do 52 kilograma Velšanin Endrju Selbi i Rus Georgi Balaškin.

Za zlatno odličje u kategoriji do 56 kilograma boriće se Moldavac Vječeslav Gojan i Rus Dmitri Poljanski, u finalu do 60 kilograma sastaće se Fatim Keleš iz Turske i Italijan Domeniko Valentino, dok će o tituli prvaka u kategoriji do 64 kilograma odlučivati Englez Tomas Stelker i Irac Rejmond Mojet.

Finalisti u kategoriji do 69 kilograma su Bjelorus Muhamed Narudžinau i Velšanin Fred Ivens, a do 75 kilograma Adem Kilći iz Turske i Rus Maksim Koptjakov.

Za zlatnu medalju u kategoriji do 81 kilogram boriće se Irac Džo Vard i Rus Nikita Ivanov, prvaka Evrope do 91 kilogram odlučiće duel Bugarina Tervela Puleva i Azerbejdžanca Tejmura Mamadova, dok će najbolji u kategoriji do 91 kilogram biti bolji iz duela Rusa Magomeda Omarova i Italijana Roberta Kamarelea.

Finalni mečevi na program su večeras.

Crnu Goru na Evropskom prvenstvu u Ankari predstavljala su dvojica boksera, Boško Drašković i Marko Radonjić, ali su eliminisani u prvom, odnosno drugom kolu.

Bonus video: