Dilan Prašović u Bečićima za juniorsku WBO titulu

Prašović je na profesionalnom ringu ostvario svih sedam pobjeda, njegov rival ima skor od sedam trijumfa i šest poraza
386 pregleda 1 komentar(a)
Dilan Prašović, Foto: Radiohercegnovi.net
Dilan Prašović, Foto: Radiohercegnovi.net
Ažurirano: 10.04.2018. 13:19h

Tradicionalni turnir Splendid Gran pri - Budva 2018 biće održan u petak u bečićkom hotelu Splendid, saopštili su organizatori manifestacije.

Navodi se da će prvi put u 11 godina dugoj tradiciji turnira, osim profesionalnih kik boks mečeva, biti održana i borba u boksu.

Saopšteno je da će u saradnji sa njemačkom promoterskom kućom Keti bokspromoušen /Kety boxpromotion/ biti održan meč za titulu juniorskog profesionalnog šampiona svijeta WBO federacije, između Dilana Prašovića iz Herceg Novog i Mađara Kristofa Matea.

Prašović je na profesionalnom ringu ostvario svih sedam pobjeda, njegov rival ima skor od sedam trijumfa i šest poraza.

"Da se radi o velikoj nadi, ne samo crnogorskog nego i evropskog profi boksa, govori podatak da će meču prisustvovati predsjednik WBO za Evropu Ištvan Kovač, kao i bivši šampion svijeta Mark Huk", piše u saopštenju organizatora.

Navodi se da je u prvom dijelu turnira predviđeno pet mečeva između crnogorskih i makedonskih kik boksera.

"Posebno važan meč očekuje Remziju Dacića, kome će to biti poslednja provjera pred napad na svjetsku titulu.Projekat će biti pod pokroviteljstvom Opštine Budva, a uz podršku kompanija Montenegro Stars Hotel Group i Dukley", piše u saopštenju organizatora.

Navodi se da je zvanično mjerenje predviđeno za četvrtak u 15 sati u hotelu Splendid, dok je početak turnira dan kasnije u 21 sat.

Bonus video: