Šokantni svjetski seksualni rekordi

Teško ih je potvrditi, s obzirom na činjenicu da se većina tih stvari dešava iza zatvorenih vrata. Takođe, mora se uzeti u obzir i sklonost ka hvalisanju i preuveličavanju.
172 pregleda 0 komentar(a)
seks, Foto: Guliver/Getty images
seks, Foto: Guliver/Getty images
Ažurirano: 17.06.2011. 22:09h

Pogledajte listu nekih od najčudnijih i najinteresantnijih seksualnih rekorda. Piše B92.

Najveći broj ženskih orgazama za 1 sat: 134

Najveći broj muških orgazama za 1 sat: 16

Najjača vagina: 42-godišnja Ruskinja, Tatjana Kozevnikova, pobila je sopstveni rekord držeći staklenu kuglu za koju je bio zakačen teg od 14 kg vaginalnim mišićima. Ovaj uspjeh nije zabilježila preko noći, već nakon 15 godina iscrpnih treninga.

Najstarija prostitutka: Jedna 82-godišnja gospođa, zvana “Baka” smatra se najstarijom prostitutkom. Ovim poslom je počela da se bavi prije 40 godina, kada je čovjek s kojim je živjela 2 decenije umro. Opstala je zahvaljujući tome što svoje usluge naplaćuje 20 do 30 puta manje od svojih mlađih koleginica.

Najveća orgija: U Japanu 250 parova imalo je seks istovremeno dok je kamera bilježila ovaj događaj. Uprkos brojnim testiranjima na polno prenosive bolesti, parovi su imali odnose samo sa svojim partnerima.

Najmlađi roditelji: Šaun Sterd iz Engleske imao je 12 godina kada je postao otac. Lina Medina, 5-ogodišnja Peruanka, rodila je dete 1933. godine, a prvu menstruaciju je dobila sa 3. Njen otac je bio optužen za incest, ali je osobođen usljed nedostatka dokaza. Porodila se carskim rezom, jer su joj kukovi bili previše uski.

Najstariji otac: Indijanski farmer, Nanu Ram Jogi dobio je svoje 21. dijete u 90-oj godini u braku sa svojom četvrtom ženom.

Otac sa najvećim potomstvom: Mulej Ismail Ibn Šarif, drugi vladar marokanske dinastije iz 17. vijeka, imao je 1042 djece sa svojih 500 žena u haremu.

Majka sa navećim potomstvom: U 18. vijeku Ruskinja Valentina Vasilijeva rodila je 69 djece u 27 porođaja, u periodu od 40 godina: 16 pari blizanaca, 7 trojki i 4 grupe četvorki. Moderni rekord drži Leontina Albina iz Čilea koja tvrdi da je na svijet donijela 64 dece, od kojih je 55 dokumentovano.

Najmanji penis: 0,99 cm

Najveći penis: Zvaničan rekord je 34 cm u dužini i 16 cm u obimu.

Prvi čovjek izliječen od HIV-a: Timoti Rej Braun prvi je čovjek koji se izliječio od HIV-a nakon primanja matičnih ćelija donatora imunog na ovu bolest.

Bonus video: