Prevarite godine: Uvijek mladi!

Za ove stvari nikada nije kasno i uvijek su dobrodošli, naročito za dame koje su se približile nekom “ozbiljinijem” životnom periodu.
50 pregleda 0 komentar(a)
lice, Foto: Www.wallpapers-diq.net
lice, Foto: Www.wallpapers-diq.net
Ažurirano: 17.06.2011. 21:39h

Slijedi nekoliko efikasnih savjeta koji su izuzetno djelotvorni i možda ste za njih već čuli, ali zapravo niste marili.

Pročitajte, nije kasno da počnete da ih primjenjujete.

Ishrana

Kako izgledamo umnogome zavisi i od toga kako se hranimo. Što se zdravije hranite, tim prije ćete usporiti starenje, dok konzumacija nezdrave hrane može da izazove mnoge probleme.

Metabolizam podstaknite manjim porcijama na svaka dva sata: tako ćete dugoročno imati vitku liniju, a vaša koža će biti glatka.

Vježbe

Zategnite mišiće! Vaše tijelo biće snažnije, pokretljivije, osjećaćete se bolje, a ujedno, šta ima ljepše od zategnute kože i pojedinih dijelova tijela.

Zdravi stilovi života

Zaboravite: alkohol, cigarete i droge: ostavljaju vidljive tragove na vašem licu, ono djeluje umorno i beživotno.

Takođe, potrudite se da budete uvijek naspavane, nedostatak sna takođe čini da izgledate starije nego što jeste. Mnoge poznate dame primjenjuju princip: osam sati sna.

Vitamini

Ako vaša koža djeluje beživotno, ili se pokažu neke mrlje, to je znak da vam možda fali vitamina ili imate neku još neotkrivenu alergiju. Zato se možete obratiti ljekaru. Još nešto: 8 čaša vode dnevno neka vam bude imperativ.

Domaće maske

Uvijek koristite hidratantne proizvode sa SPF – om, a uvijek pripemite masku kod kuće: od bjelanaca, sezonskog voća i povrćana…

Bonus video: