Policija istražuje je li se još jedna osoba utopila u Morači

"Pokušavamo da vidimo o čemu je riječ. Tačno je da je garedroba nađena na obali, ali nemamo potvrdu da se još neko još utopio u rijeci", rečeno je "Vijestima" u Upravi policije
75 pregleda 0 komentar(a)
skaline, Foto: Luka Zeković
skaline, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.06.2011. 13:38h

U jeku potrage za 14-godišnjim M.R. iz Pančeva policija i ronioci od 13 časova tragaju i za tijelom još jednog muškarca, za kojeg se vjeruje da se danas utopio u Morači.

U dežurno-operativnom centru Uprave policije "Vijestima" je rečeno da je policiji prijavljeno da je muškarac došao na obalu Skalina, skinuo garderobu i ostavio na plaži i onda nestao u rijeci.

Nakon te prijave, policija je otišla do mjesta gdje je taj čovjek, navodno, ostavio garderobu ali se još ne zna da li se neko zaista utopio.

"Pokušavamo da vidimo o čemu je riječ. Tačno je da je garderoba nađena na obali, ali nemamo zvaničnu potvrdu da se još neko utopio u rijeci", rečeno je oko 14,30 časova "Vijestima" u Upravi policije.

Ronioci Regionalnog centra iz Bijele još uvijek tragaju za 14-godišnjim dječakom M.R. iz Pančeva, koji je juče popodne nestao u brzacima Morače.

Dječak je u nestao u četvrtak oko 17 sat u blizini Skalina, nakon što se igrao na obali Morače. Navodno, dječak je u vodu skočio da dohvati papuče koje su pale u rijeku, nakon čega ga je odnijela rječna struja.

Nakon toga spasilačke ekipe su krenule u potragu, koja još ne daje rezultate.

Bonus video: